0

Voetbaltickets

< You can use this space to display general messages (caption ID 3354) >
Sorteer op
Vitesse - N.E.C.
, Uitwedstrijd
De door N.E.C. georganiseerde bussen vertrekken op de wedstrijddag vanaf 10.40 uur vanaf het Goffertstadion.

2 apr

zo 12:30
De kaartverkoop start op maandag 6 maart om 12:00uur voor Seizoenkaartplushouders. Vanaf donderdag 9 maart om 12:00uur kunnen de andere seizoenkaarthouders inclusief uitkaart een kaart kopen voor deze wedstrijd. Check of jouw (S)CC (met uitkaart) gekoppeld is aan je account alvorens te bestellen. Maak GEEN nieuw account aan. (S)CC niet gekoppeld? Waarschijnlijk heb je dan meerdere accounts of hebben wij een ander e-mailadres van jou. Mail naar ticketing@nec-nijmegen.nl met je NAW-gegevens en relatienummer (begint met 19 of 93) dat op uw (Seizoen)ClubCard staat. De kaartverkoop stopt op donderdag 30 maart om 14:00uur.
F.C. Groningen - N.E.C.
, Uitwedstrijd
De door N.E.C. georganiseerde bussen vertrekken op de wedstrijddag om 16:15uur vanaf het Goffertstadion

5 apr

wo 19:45
De kaartverkoop start op vrijdag 3 maart om 12:00uur. Check of jouw (S)CC (met uitkaart) gekoppeld is aan je account alvorens te bestellen. Maak GEEN nieuw account aan. (S)CC niet gekoppeld? Waarschijnlijk heb je dan meerdere accounts of hebben wij een ander e-mailadres van jou. Mail naar ticketing@nec-nijmegen.nl met je NAW-gegevens en relatienummer (begint met 19 of 93) dat op uw (Seizoen)ClubCard staat. De kaartverkoop stopt op maandag 3 april om 14:00uur.
N.E.C. - Ajax
, Het Goffertstadion
Het Goffertstadion is vanaf 18:45uur geopend - SeizoenCardverplichting 1 op 4 / ClubCardverplichting 1 op 2

8 apr

za 19:45
De kaartverkoop start op vrijdag 10 maart om 12:00 uur. Er is een N.E.C. (S)CC verplichting. Per SeizoenCard kunnen er 4 kaarten worden gekocht worden. Per ClubCard kunnen er 2 kaarten worden gekocht. Controleer of de (S)CC gekoppeld is aan jouw account alvorens te bestellen. Maak GEEN nieuw account aan! (S)CC niet gekoppeld? Waarschijnlijk heb je dan meerdere accounts of hebben wij een ander e-mailadres van jou. Mail naar ticketing@nec-nijmegen.nl met uw NAW-gegevens en relatienummer (begint met 19 of 93) dat op de (Seizoen)ClubCard staat.
FC Twente - N.E.C.
, Uitwedstrijd
De door N.E.C. georganiseerde bussen vertrekken op de wedstrijddag om ongeveer 18.30 uur vanaf het Goffertstadion.

15 apr

za 20:45
De kaartverkoop start op vrijdag 17 maart om 12:00uur. Check of jouw (S)CC (met uitkaart) gekoppeld is aan je account alvorens te bestellen. Maak GEEN nieuw account aan. (S)CC niet gekoppeld? Waarschijnlijk heb je dan meerdere accounts of hebben wij een ander e-mailadres van jou. Mail naar ticketing@nec-nijmegen.nl met je NAW-gegevens en relatienummer (begint met 19 of 93) dat op uw (Seizoen)ClubCard staat. De kaartverkoop stopt op donderdag 13 april om 14:00uur.
N.E.C. - Excelsior
, Het Goffertstadion
Het Goffertstadion is vanaf 17:30uur geopend - Vrije verkoop

22 apr

za 18:30
De kaartverkoop start op vrijdag 10 maarti om 12:00 uur. Er is GEEN N.E.C. (S)CC verplichting. Inden je wel een SeizoenCard of ClubCard hebt, controleer dan of de (S)CC gekoppeld is aan jouw account alvorens te bestellen. Maak GEEN nieuw account aan! (S)CC niet gekoppeld? Waarschijnlijk heb je dan meerdere accounts of hebben wij een ander e-mailadres van jou. Mail naar ticketing@nec-nijmegen.nl met uw NAW-gegevens en relatienummer (begint met 19 of 93) dat op de (Seizoen)ClubCard staat.
N.E.C. - AZ
, Het Goffertstadion
Het Goffertstadion is vanaf 13:30uur geopend - Vrije verkoop

7 mei

zo 14:30
De kaartverkoop start op vrijdag 10 maart om 12:00 uur. Er is GEEN N.E.C. (S)CC verplichting. Inden je wel een SeizoenCard of ClubCard hebt, controleer dan of de (S)CC gekoppeld is aan jouw account alvorens te bestellen. Maak GEEN nieuw account aan! (S)CC niet gekoppeld? Waarschijnlijk heb je dan meerdere accounts of hebben wij een ander e-mailadres van jou. Mail naar ticketing@nec-nijmegen.nl met uw NAW-gegevens en relatienummer (begint met 19 of 93) dat op de (Seizoen)ClubCard staat.

Volgende wedstrijd

Vitesse - N.E.C. Vs Vitesse - N.E.C. Vitesse - N.E.C. zondag 2 april 2017 12:30

Winkelmandje

Wijzig