0

Voetbaltickets

< You can use this space to display general messages (caption ID 3354) >
Sorteer op
NEC Nijmegen - Helmond Sport
Jupiler League, Uitwedstrijden

15 dec

vr 20:00

De online verkoop loopt tot en met 15 december 2017 12.00 uur.
Helmond Sport - FC Eindhoven
Jupiler League, Lavans Stadion

18 dec

ma 20:00
De online verkoop loopt tot en met 18 december 2017 19.50 uur
De toegangskaarten voor deze wedstrijd zijn uitsluitend bestemd voor supporters van Helmond Sport. De toegangskaarten zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor supporters die naar het oordeel van Helmond Sport kunnen worden aangemerkt als supporters van de tegenstander van Helmond Sport bij deze wedstrijd. Onder supporters van de tegenstander van Helmond Sport worden in ieder geval doch niet uitsluitend gerekend personen die in het bezit zijn van een (seizoen) club card van een andere club en/of lid zijn van een (officiële) supportersvereniging van een andere club dan Helmond Sport. Helmond Sport behoudt zich het recht om toegangskaarten te annuleren, zonder restitutie van het aankoopbedrag.
Ingeval van twijfel bij koper over het wel/niet gerechtigd zijn tot aankopen van toegangskaarten via de webshop van Helmond Sport, wordt geadviseerd om contact op te nemen met Helmond Sport via e-mail: info@helmondsport.nl.
Helmond Sport - SC Cambuur
Jupiler League, Lavans Stadion

22 dec

vr 20:00
De online verkoop start op 22 november 2017 en loopt tot en met 22 december 19.50 uur.

Volgende wedstrijd

NEC Nijmegen - Helmond Sport Vs NEC Nijmegen - Helmond Sport NEC Nijmegen - Helmond Sport vrijdag 15 december 2017 20:00

Winkelmandje

Wijzig