0

Voetbaltickets

< You can use this space to display general messages (caption ID 3354) >
Sorteer op
Helmond Sport - FC Dordrecht
Keuken Kampioen Divisie, SolarUnie Stadion

6 mrt

vr 20:00
De online verkoop start op 7 februari 2020 en loopt tot en met 6 maart 19.50 uur.
Helmond Sport - Roda JC
Keuken Kampioen Divisie, SolarUnie Stadion

20 mrt

vr 20:00
De online verkoop start op 21 februari 2020 en loopt tot en met 20 maart 2020 19.45 uur. Hierbij kunnen er twee kaarten per persoon worden gekocht.
De toegangskaarten voor deze wedstrijd zijn uitsluitend bestemd voor supporters van Helmond Sport. De toegangskaarten zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor supporters die naar het oordeel van Helmond Sport kunnen worden aangemerkt als supporters van de tegenstander van Helmond Sport bij deze wedstrijd. Onder supporters van de tegenstander van Helmond Sport worden in ieder geval doch niet uitsluitend gerekend personen die in het bezit zijn van een (seizoen) club card van een andere club en/of lid zijn van een (officiële) supportersvereniging ter zake van een andere club dan Helmond Sport. Helmond Sport behoudt zich het recht om toegangskaarten te annuleren, zonder restitutie van het aankoopbedrag.
Ingeval van twijfel bij koper over het wel/niet gerechtigd zijn tot aankopen van toegangskaarten via de webshop van Helmond Sport, wordt geadviseerd om contact op te nemen met Helmond Sport via e-mail: info@helmondsport.nl.

Volgende wedstrijd

Helmond Sport - FC Dordrecht Vs Helmond Sport - FC Dordrecht Helmond Sport - FC Dordrecht vrijdag 6 maart 2020 20:00

Winkelmandje

Wijzig