0

Voetbaltickets

< You can use this space to display general messages (caption ID 3354) >
Sorteer op
Helmond Sport - TOP Oss
Keuken Kampioen Divisie, SolarUnie Stadion

21 sep

za 19:45
De online verkoop start op 24 augustus 2019 en loopt tot en met 21 september 19.50 uur.
Helmond Sport - MVV
Keuken Kampioen Divisie, SolarUnie Stadion

4 okt

vr 20:00
De online verkoop start op 6 september en loopt tot en met 4 oktober 2019 17.00 uur. Hierbij kan er één kaart per persoon worden gekocht.
De toegangskaarten voor deze wedstrijd zijn uitsluitend bestemd voor supporters van Helmond Sport. De toegangskaarten zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor supporters die naar het oordeel van Helmond Sport kunnen worden aangemerkt als supporters van de tegenstander van Helmond Sport bij deze wedstrijd. Onder supporters van de tegenstander van Helmond Sport worden in ieder geval doch niet uitsluitend gerekend personen die in het bezit zijn van een (seizoen) club card van een andere club en/of lid zijn van een (officiële) supportersvereniging van een andere club dan Helmond Sport. Helmond Sport behoudt zich het recht om toegangskaarten te annuleren, zonder restitutie van het aankoopbedrag.
Ingeval van twijfel bij koper over het wel/niet gerechtigd zijn tot aankopen van toegangskaarten via de webshop van Helmond Sport, wordt geadviseerd om contact op te nemen met Helmond Sport via e-mail: info@helmondsport.nl.

Volgende wedstrijd

Helmond Sport - TOP Oss Vs Helmond Sport - TOP Oss Helmond Sport - TOP Oss zaterdag 21 september 2019 19:45

Winkelmandje

Wijzig