0

Voetbaltickets

< You can use this space to display general messages (caption ID 3354) >
Sorteer op
Jong AZ - Helmond Sport
Keuken Kampioen Divisie, Uitwedstrijden

9 dec

ma 20:00
Verkoop start woensdag 4 december om 16:30 uur.
De online verkoop loopt tot en met 8 december 18:00 uur.
Helmond Sport - Go Ahead Eagles
Keuken Kampioen Divisie, SolarUnie Stadion

13 dec

vr 20:00
De online verkoop start op 15 november en loopt tot en met 13 december 2019 19.45 uur. Hierbij kunnen er twee kaarten per persoon worden gekocht.
De toegangskaarten voor deze wedstrijd zijn uitsluitend bestemd voor supporters van Helmond Sport. De toegangskaarten zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor supporters die naar het oordeel van Helmond Sport kunnen worden aangemerkt als supporters van de tegenstander van Helmond Sport bij deze wedstrijd. Onder supporters van de tegenstander van Helmond Sport worden in ieder geval doch niet uitsluitend gerekend personen die in het bezit zijn van een (seizoen) club card van een andere club en/of lid zijn van een (officiële) supportersvereniging ter zake van een andere club dan Helmond Sport. Helmond Sport behoudt zich het recht om toegangskaarten te annuleren, zonder restitutie van het aankoopbedrag.
Ingeval van twijfel bij koper over het wel/niet gerechtigd zijn tot aankopen van toegangskaarten via de webshop van Helmond Sport, wordt geadviseerd om contact op te nemen met Helmond Sport via e-mail: info@helmondsport.nl.

Volgende wedstrijd

Jong AZ - Helmond Sport Vs Jong AZ - Helmond Sport Jong AZ - Helmond Sport maandag 9 december 2019 20:00

Winkelmandje

Wijzig