0

Voetbaltickets

< You can use this space to display general messages (caption ID 3354) >
Sorteer op
Helmond Sport - RKC Waalwijk
Keuken Kampioen Divisie, SolarUnie Stadion

17 nov

za 19:45
De online verkoop start op 17 oktober 2018 en loopt tot en met 17 november 19.35 uur.
Kinderen t/m 12 betalen in de voorverkoop slechts € 2,50 voor een toegangskaart. Matchday=Kidsday!
Helmond Sport - Sparta Rotterdam
Keuken Kampioen Divisie, SolarUnie Stadion

30 nov

vr 20:00
De online verkoop loopt tot en met 30 november 2018 19.50 uur. Hierbij kunnen er twee kaarten per persoon worden gekocht.
De toegangskaarten voor deze wedstrijd zijn uitsluitend bestemd voor supporters van Helmond Sport. De toegangskaarten zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor supporters die naar het oordeel van Helmond Sport kunnen worden aangemerkt als supporters van de tegenstander van Helmond Sport bij deze wedstrijd. Onder supporters van de tegenstander van Helmond Sport worden in ieder geval doch niet uitsluitend gerekend personen die in het bezit zijn van een (seizoen) club card van een andere club en/of lid zijn van een (officiële) supportersvereniging ter zake van een andere club dan Helmond Sport. Helmond Sport behoudt zich het recht om toegangskaarten te annuleren, zonder restitutie van het aankoopbedrag.
Ingeval van twijfel bij koper over het wel/niet gerechtigd zijn tot aankopen van toegangskaarten via de webshop van Helmond Sport, wordt geadviseerd om contact op te nemen met Helmond Sport via e-mail: info@helmondsport.nl.

Volgende wedstrijd

Helmond Sport - RKC Waalwijk Vs Helmond Sport - RKC Waalwijk Helmond Sport - RKC Waalwijk zaterdag 17 november 2018 19:45

Winkelmandje

Wijzig